Atatürk İlkokulu

Vizyon: Eğitim teknolojileri ile donatılmış, çevresine öncülük eden; öğrencilerini, yeteneklerini iyi kullanabilen, öğrenmeyi temel gereksinim sayan bireyler olarak yetiştiren, tüm çalışanlarının her gün daha ileriye ulaşmak için çaba içersinde olduğu, en kaliteli eğitim kurumlarından biri olmaktır.

Misyon: Çağın gerçeklerine uygun, teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip eden ve uygulayan, nitelikli kaliteli bir eğitim hizmetinin sunulabilmesi için gerekli şartların oluşumunu sağlamak ve bu amaçla kaynaklar yaratarak eğitim sürecini desteklemektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 09.00-14.40
Isınma: DOĞAL GAZ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Viyana-Avusturya KA101 EUROPEAN COOPERATION FOR INCLUSIVE EDUCATION

WEB - https://kazanataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ATATÜRK MAH. AKŞEMSETTİN CAD. NO 8 KAHRAMANKAZAN / ANKARA

Adres - ATATÜRK MAH. AKŞEMSETTİN CAD. NO 8 KAHRAMANKAZAN / ANKARA

Ulaşım EGO VE ÖZEL HALK OTOBÜSÜ İLE SABAH 06.30´DAN GECE 11.00´A KADAR ULAŞIM SAĞLANABİLİR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 45 KM UZAKLIKTA OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.