eTWİNNİNG PROJEMİZ: OKUYORUM YAZIYORUM ÖĞRENİYORUM

28.12.2021 164

OKUYORUM YAZIYORUM ÖĞRENİYORUM

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Yasemin HAFIZOĞLU' nun yürüttüğü proje;  bir yabancı ortak(Azerbaycan) ve 11 Türk ortakla toplam 12 Öğretmen ve 181 öğrenciyle Ekim-Aralık tarihleri arsında uygulanmıştır. 4-11 yaş aralığındaki öğrenci grubumuzun okumaya, okuduğunu anlamaya ve düşünmeye sevk eden projemiz ile öğrenciler mutlu ahtapotun kitaplığından alacakları okuma kitapları ile 'emanet' kavramını öğreneceklerdir. Proje takvimi doğrultusunda düzenli olarak evlerine götürecekleri kitapları, kendileri ya da aileleri beraber okuyacak, okuma günlüğünü dolduracak, resimleyecek ve proje maskotu ile maceralar yazacaklardır. projede çalışacağı ortak çalışma arkadaşları ile; iletişim kurma, birlikte iş yapma ve beraber hareket etme becerileri kazanacaklardır.

28-12-202128-12-2021