eTwinning Projeleri Öğretmen Eğitimleri

eTwinning Projeleri Öğretmen Eğitimleri

eTwinning Projeleri Öğretmen Eğitimleri

23.12.2021 202

Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ArGe Birimi tarafından gerçekleştirilen eTwinning Projeleri Öğretmen Eğitimleri ilçemizin eTwinning temsilcisi olan, okulumuz sınıf öğretmeni Seda Denizkuşu Çetinkaya tarafından verilmektedir.

Ödüllü eTwinner öğretmenimiz, eTwinning ile yeni tanışacak olan öğretmenlere rehberlik etmek üzere "eTwinning nedir? eTwinning Portalında Neler Var? Portalı Tanıyalım" konu başlıklarıyla yeni etwinnerların portal ile ilgili sorularına yanıt vermeyi amaçlamaktadır. Her yıl düzenlenmesi amaçlanan eğitimlerde bu yıl da özellikle "Esep" sistemine geçilmesiyle birlikte öğretmenlerin yeni portala adapte olabilmeleri amacıyla eğitimdeki içerik amaca yönelik olarak değiştirilip gerekli eklemeler yapılmıştır. Öğretmenimiz, ilçemizdeki okulların etwinning temsilcisi öğretmenleriyle bir araya gelerek okullar arası iş birliğini arttırmayı amaçlamıştır. 

İlçemizde her geçen yıl Ulusal ve Avrupa kalite etiketi alan proje sayıları ve  okullarımızda etwinning projelerine ilgi artmaktadır. Eğitiminde öğretmenimize başarılar diliyoruz. Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerini destekliyoruz.

 https://youtu.be/xGxqsiYiDxg

https://www.instagram.com/p/CXv78t6sR8b/?utm_medium=copy_link

26-02-2024

 

26-02-2024

26-02-202423-12-2021